HitClips skreddersydde patronhakk vil aldri gi opp, la ned eller vende seg om

i august 2000, Tiger Electronics Utgitt HitClips: Musikkpatroner samt spillere som er opprettet for å raskt dele 60 sekunders lave høykvalitets klemmer av en Youngster’s foretrukne treff. Ulike spillere var tilgjengelige, så vel som private patroner var lavpris nok til å samle. I tillegg til det er disse leketøymusikkspillere som [Guy DuPont] har vært hacking ganske effektivt, som du kan se i videoen etter pause så vel som på [Guy] ‘s hackaday.io side.

To PCB består av den nye patronen
[Guy ]s primære mål var å lage sin egen kassetter som kanskje ikke bare holder mye mer musikk enn de korte klippene i det kommersielt laget produktet, men kan gjøre bruk av moderne innovasjon som har modnet med tanke på at HitClips kom på scenen Mye mer enn 20 år går.

Prosjektets elementer er ganske enkle, men vakkert henrettet. En Attiny84 trente ikke, så en SAM D09-kontrolleren ble satt til å sjekke ut data fra et microSD-kort, samt likestille WAV-dataene i HitClips-spillets format. 3D-trykte blekkpatroner samt skreddersydde PCBs totale hack, slik at du kan bruke noen form for mange Hitclips-spillere til å spille noe nytt for en endring.

Sluttresultatet er ganske bra, og tenker på at det fortsatt er bare 8 bit lyd på en 20 år gammel leketøyspiller. Tiger Electronics gjorde en ny leketøy som er ganske fremtredende med hackere av den musikalske typen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *