Retro-Radio: Bygg på en ekstra WiFi Radio Hack

[Jay Collett] Likes å lytte til Internett-radiostasjoner, så vel som å ta en beslutning om å utvikle sin egen frittstående maskinvare som lar ham høre uten å være på sin datamaskin. Men han begynte ikke fra Square One på dette prosjektet. [Jay] Bygget på Epic Incruction Set at [Mighty Ohm] publisert da han først bygde sin egen WiFi-radio.

Begge disse radioene brukte samme metode for å komme inn på Internett; en hacket ruteren. Vi slags som dette siden det indikerer at du må kunne bruke radioen som en bro for kablede Ethernet-enheter. Men vi går ned. [Jay] avgår fra instruksjonene ved å bruke en Arduino, så vel som dens IDE for å grensesnitt en LCD-skjerm med en annen linje / kolonneorientering enn originalen, samt å utføre en annen kontrollordning. Dette gjør prosjektet litt mye mer tilnærmet hvis du ikke liker å rulle din egen elektronikk.

Ta en titt på videoen etter pause. Ruteren tar en stund å starte opp, men når det virker, ser det ut til at kontrollene er både intuitive og responsive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *