Trykk på Administrer for hver essensielle på tastaturet

av alle de musikalske instrumentene der ute, tastaturet er blant de verste for å endre tonehøyde, samt timbre av private notater. Vind samt strengede instrumenter kan gjøre dette raskt i hendene på en dyktig spiller, men utenfor hjulet, så vel som joystick kontroller av noen elektroniske tastaturer, koster å kile iffene det eneste du kan endre om nøyaktig hvordan noe virker volumet.

Touchekeys ønsker å sette en stopper for denne alvorlige mangelen på dynamikk som tilbys på tastaturinstrumenter. I utgangspunktet blir det hver eneste essensielle på et tastatur i en multi-touch-sensor, slik at enhver type tastebord for å modifisere tonehøyde, filter, timbre eller en hvilken som helst type annen parameter av instrumentet, bare ved å flytte fingeren rundt på en nøkkel.

Touchekeys fungerer ved å overlate alle hemmelighetene på et tastatur med kretskort som plugger inn i en modul som er skjult under hetten. Disse platene er studded med kapasitive sensingspunkter, slik at en datamaskin kan bekrefte hvor spilleren berører hver tast, samt modifiserende filtre eller volum for alle viktige uavhengig.

Touchekeys Kickstarter gir et sett til å gi et 25-tastatur med disse sensorene for ca $ 550. En betydelig kostnadsmerke, men ideelt sett vil vi se denne teknologien i ekte produksjons tastatur i fremtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *