Enkelt del forbedrer Converter Challenge (fullført)

[Josh] utgjorde en interessant utfordring. Opprett en forbedringsomformer som kan lyse en blå LED ved hjelp av et nesten dødt batteri og en del. Vel, vi var skeptiske til vi så at han ikke teller en attiny prosessor som en del. Du kan se en video av utfordringen nedenfor.

Utfordringen har allerede blitt løst, så hvis du ser linken, vil du kanskje unngå kommentarene til du har hatt tid til å tenke på din egen løsning. Vi bekjenner, den første vi tenkte på var sannsynligvis ikke brukbar av grunner [Josh] forklarer. Det endelige svaret passer pent til kriteriene for en hack.

Mens alternativet er vanskelig (og nei, vil vi ikke gi den bort), vi kan si at det ikke er en “juks”. Det er ingen annen kraftkilde skjult et sted eller noe sånt. Sluttresultatet er legitt og tilfredsstillende og utnytter en dokumentert chip-særegenhet.

Til slutt er den virkelige lesningen i kommentarene, men gi deg litt tid til å tenke på det, først. Hvis du vil ha et eksempel med mye mer enn en ekstra del, har vi sett mange av dem. Hvis du vil ha en oppfriskning på hvordan alt fungerer, kan du glede deg over dette innlegget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *