Roboth Wheatley fra Portal 2

Det har vært over 4 år siden Portal 2 lansert, men Wheatley, AI-karakteren med en britisk aksent, forblir en fengslende karakter. [Evie Bee] bygget en wheatley replika komplett med lyd, bevegelse og ett glødende øye.

Kroppen av Wheatley er laget av blått isolasjonsskum, også kalt XPS-skum, laminert sammen med UHU-polyuretanlim. Dette dannet en sfære, som deretter ble kuttet i en detaljert kropp. Papier Mache Clay ble brukt til å styrke det tynne skummet.

Elektronikken for denne bygningen gir lys, bevegelse og lyd. Øyeet beveges av totalt 3 Arduino-kontrollerte servoer: to for øyets bevegelse, og en for å tillate det å åpne og lukke. Bevegelsen styres av to joysticks. Lyden er levert av Adafruit Sound Board, som kobles til en høyttaler og en Velleman-lyd til lyssett. Dette settet styrer lysdiodene som lyser øyet, noe som gjør det til å reagere på stemmen til Wheatley.

Du kan se denne Wheatley Rant på deg etter pausen. Selvfølgelig, hvis du skal ha en Wheatley, trenger du også en Glados potet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *