Beaglebone Black blir en håndholdt tradisjonell spillkonsoll

I løpet av TI, er 2013 Intern Style Challenge i gang, en sjanse for at Interns of Ti skal bøye sin ingeniørmuskler for noen få premier, samt en mulighet til å ha deres Stilene ble til virkelige produkter. Vi tror [Max] kan bare trekke dette ut med sin Beaglebone Gaming Cape, et tillegg til Beaglebone Black som gjør dette armdrevne Linux-kortet til et vintage spillsystem.

Utviklingen ble påvirket av [Max ]s tidligere MSP430 Launchpad Gamingpack, et tilleggstavle for Launchpad som satte to Nes Controllers, en VGA-ut, samt en FPGA for å produsere en skreddersydd spillkonsoll som er der oppe med de lyseste så vel som fineste konsoller på 16-biters æra. For den nye Beaglebone-baserte bygningen, unngått [max] off-board behandlingen, var det imidlertid håndtatt å inkludere et magnetometer / akselerometer, samt en lydkodek IC for å gi den aller beste spillopplevelsen for alle disse NES, spillutstyret. Gameboy, GBA samt Doom .wad spill.

I tillegg til et fantastisk stykke maskinvare, har [maks] også situasjonen stil ned til en tee. Han trykt først ut en masse eller så lag av hans tilfelle, smeltet Beaglebone, hans kappe, batteriholdere, samt LCD-skjerm. Da han forstod dimensjonene ville fungere, sendte han dataene sine til å være laser kuttet ut av en matt svart delrin. Det fullførte stykket er et kunstverk, samt tenker på nøyaktig hvor godt hva som går sammen, ville vi ikke ha noe imot å gi denne nye retro-spillkonsollen en spinn oss selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *