Flere lys for dine gir

lysene på treet? Kryss av. gir under treet? Kryss av. Lys i gaver? Hvorfor ikke! Hvis dine gaver ikke ser gledelig nok ut, så vel som du har et ekstra induktivt ladesystem som ligger rundt huset – skjønt, kan du alltid utvikle din egen fra scratch-du kan lyse opp ting ved å installere noen få lysdioder i emballasjen.

Den instruentbare utnytter de nyfangede LED-julelysene, hvorav en streng som normalt trekker under 1A, så vel som trenger rundt 5V, og setter den i ballparken for fremtredende induksjonssystemer som benyttes til avgifts mobiltelefoner som PowerMat. I dette spesifikke eksempelet løp strengen av 3 AA-batterier, eller 4.5V, som underforstått å gå ned spenningen, enten med en strømregulator eller, mye mer hensiktsmessig, en enkel diode i serie.

Noen ekstra justeringer av emballasjen pent opp installasjonen, inkludert carving ut noen av pappene for å fordype mottakeren, så vel som å beskytte hva som helst med varmt lim før du pakker alt i papir. Du kan se en rask presentasjonsvideo nedenfor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *