Hei fra SupplyFrame – Dine nye onde overlords!

Et par uker tilbake En av våre ingeniører våknet så vel som sjekket ut at Hackaday gikk opp for salg. Hans aller første reaksjon var mye nøyaktig samme som mange rutinemessige besøkende i Hackaday, han var bekymret, så vel som bekymret for at et nettsted som han har sjekket ut hver dag i mange år, skulle bli tilbudt til noen som raskt ville skjære det opp også som å ødelegge det. Så han stødte det opp kjeden her på SupplyFrame, så vel som vi valgte at det hadde vært en stor i form for oss, så vel som vi gjorde et tilbud så vel som her er vi!

Hvem i helvete er tilførsel?

Vi er en innovasjonsvirksomhet på et mål å styrke alle elementene i ingeniørfagen, samt elektronikkindustrien. Du har mest sannsynlig ikke hørt om oss direkte, men hvis du noen gang har brukt Findchips, har du brukt en av våre nettsteder. Hvis du gjør litt graving, vil du snart oppdage at vi tilbyr et markedsføringsnettverk til elektronikkindustrien. Mens teknisk sett kan gjøre oss “det onde” i mange folks øyne, er vi mye mer enn ett mer mediefirma. Vår plattform samt produkter benyttes av millioner av ingeniører hver måned, så vel som vi bygger nye verktøy for å gjøre utvikling og produksjon av elektronikk enda enklere.

Hva vil du ha med hatt?

Vi utvikler verktøy for ingeniører, det er bare fornuftig at vi utvikler en bedre forbindelse med nabolaget her. Noen av personellene våre er rutinemessige lesere, en har til og med hatt en av hans hacks omtalt på hadde. Vi ønsker å gjøre mye mer av det. Mens vi er hovedsakelig datavitenskap nerds, er vi aspirerende beslutningstakere samt hackere – vi har en hacklab på vårt kontor, så vel som et par jobber under metoden (sjekk ut bloggen her). Vi prøver å spise vår egen dogfood, så vel som å typisk ha en flott tid å bygge fantastiske ting. Ideelt sett vil vi få noen egne hackene til å publisere opp.

Åpenbart må vi få noen avkastning på vår investering, vi lager mange av pengene våre fra vårt markedsføringsnettverk, så vi vil mest sannsynlig endre annonsene på nettstedet, men det er den eneste store modifikasjonen vi ønsker å gjøre til nettstedet på dette punkt. Vær trygg på at vi ikke vil filtrere eller forme materialet basert på våre annonsører, så vel som vårt primære fokus vil alltid være i nabolaget, så vel som å oppdage metoder vi kan hjelpe til med å gjøre det bedre.

Hvor går vi herfra?

Vel, vi vil fortsette å løpe hovedsakelig som det har vært, annonsene vil bli mye mer hensiktsmessige (som mange av dere virkelig kan oppdage forfriskende), men annet enn det som ikke mye vil forandre seg. Vi vil prøve så vel som å ta med noen få flere forfattere, så vel som å hjelpe til med å polere opp ting som har blitt etterlatt uten tilsyn. Tallrike av planene som ble foreslått i Brians presentasjonslinje godt sammen med våre tanker så ideelt sett vil vi se noen av dem skje.

På lengre sikt kommer vi til å se om vi kan bistå med våre kontakter, vår programvareapplikasjonsfremmende ferdighet, samt hva som helst annet vi kan tro på. Vi har en god forbindelse med store forhandlinger i elektronikkindustrien, vi håper vi kan utnytte noen av disse forbindelsene for å gjøre gode ting forekommer her.

Virkelig er vi tilgjengelige for ideer, så la oss forstå dine tanker om nøyaktig hvordan å forbedre, så vel som vi får se hva vi kan hjelpe med. En ting du kan være sikker på, vi er ikke her for å gjøre ondt, vi er her for å hack ting, så vel som ha det gøy å gjøre det!

Aleksandar Bradic.

CTO

Forsyningramme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *